Partytelt

   Alle telt

 


Våre partytelt er de mest prisgunstige i vårt sortiment, og egner seg like godt til små arrangement og private tilstelninger, som til salgsboder, messetelt og sammenkobling til store telt.


 


Teltene våre skaper en spennende og attraktiv ramme rundt ditt arrangement. De kan brukes både utendørs og innendørs, og beskytter godt mot sol, vind og regn. Vi har telt i 3x3 meter og 3x6 meter. Flere telt kan kobles sammen til ett stort.
 

 


Montering på 1-2-3
 


Våre partytelt er såkalt "Quick-Up"-telt. Dvs at du setter dem opp på ett par minutter, og fungerer etter paraply-prinsippet (se bildeserie over). Hele teltet henger sammen som én enhet, og det er ingen løse deler som lett forsvinner, eller vanskelige sammenkoblinger å tenke på. Rammeverket er i lett og robust aluminium, og telttoppen og veggene kan fåes i både solid flammehemmende polyester eller pvc. Veggene monteres enkelt med borrelås og kan leveres med eller uten vinduer.

Logo og Trykk

Reklame og profilering på teltet gir deg den perfekte markedsføring. Vi trykker direkte på teltene eller lager en banner som enkelt henges opp med bårrelås.


Kjøpe partytelt? Se våre salgssider her